overvloed

photostills on dibond

Sinds mijn verhuizing naar Leusden werk ik aan het project ‘searching for the still point of the turning world’. De zin is afkomstig uit het gedicht Four Quartets van T.S. Eliot, een gedicht dat mij al vaker inspireerde tot het maken van werk. Net als aan de rivier de Waal bij Dreumel, heb ik hier de gewoonte doorgezet om tijdens dagelijkse wandelingen foto’s te maken. Ik focus hier vooral op ‘stillness’. Net wat anders of meer dan auditieve stilte. Zoiets als roerloosheid.

De still points die ik vond, noem ik photostills: stills uit een eeuwig bewegende wereld. Ik heb ze laten printen op dibond. Dibond is een uit drie lagen opgebouwde sandwichplaat, dat bestaat uit twee aluminium buitenlagen met daartussenin een polyethyleen kernlaag. Het voordeel van dibond is de strakke serene uitstraling, een ophangsysteem waarvoor geen lijst nodig is en de weer-, wind- en temperatuurbestendigheid ervan.

De photostills hebben een oplage van 50 stuks. Ze worden geleverd in drie formaten: 60×60, 40×40 en 20×20 cm. Om te bestellen: klik op een van de links onder de foto’s. Prijzen zijn inclusief btw en inclusief verzendkosten binnen Nederland. Levertijd is circa twee weken.

Wellicht ten overvloede: uiteraard wordt mijn naam / watermerk op de geleverde photostills verwijderd.

Inge van den Thillartovervloed