indenbeginneindenbeginne ®

Deze ring is onderdeel van een serie kunstwerken die ik de afgelopen jaren over ‘indenbeginne’ maakte. Voor mij is ‘indenbeginne’ een plek die staat voor de gedachte van duurzaamheid en onvergankelijkheid. Omdat einde en begin onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Op deze ring staat rondom de tekst ‘indenbeginne’. Als je indenbeginne achter elkaar schrijft, of, zoals bij deze ring door laat lopen, kun je het ook lezen als begin n einde n begin n einde.

Elke ring is ‘custom made’: een uniek exemplaar, op maat gemaakt en handmatig afgewerkt. De ring wordt geleverd met certificaat. Bestelling gaat on-demand en de ring kan op meerdere manieren worden uitgevoerd: in zilver, goud of zilver met twee gouden lettertjes. De breedte van de ring is 8mm, de dikte 1,8mm. Aan de boven- en onderzijde is een smal randje van 1 mm waarmee de tekst op 6 mm komt. De twee verbindende letters n liggen iets dieper waardoor een schaduwwerking ontstaat. De zilveren en gouden ringen worden tussen de letters gematteerd zodat er een fraai contrast ontstaat met de glanzende tekst en randen. Voor de zilveren uitvoering kun je daarbij kiezen voor een parelmoerwitte of zwart gekleurde mattering. En uiteraard kunnen de ringen in elke gewenste ringmaat worden geleverd.

Wil je jouw ring ring bestellen? De zilveren ring kost 425 euro, inclusief verzendkosten binnen Nederland. Klik hiervoor op de bestelknop. Laat me daarna per e-mail weten wat je ringmaat is en hoe je de afwerking wilt. Tip voor de ringmaat: laat deze meten bij een juwelier en geef aan dat het om een relatief brede ring gaat.

Heb je vragen over dit product, of heb je interesse in een zilveren ring met gouden lettertjes N, of een geheel gouden ring, neem dan per e-mail of telefoon contact op.

Inge van den Thillartin de ban van de ring