ZOMEREXPOSITIE ‘EDESE MEIDEN’

3 augustus t/m 7 september 2019. Cultura Galerie Ede.

(Mijn naam in de foto’s is een watermerk, ‘in het echt’ wordt dit uiteraard verwijderd.)

Zaterdag 3 augustus vindt om 15.30 de opening plaats van de Zomerexpositie Edese Meiden in de Cultura Galerie. In deze expositie is een selectie te zien van werk van kunstenaars aangesloten bij de facebookgroep Edese Meiden.

Galerie Cultura is gehuisvest in Cultura Ede, Molenstraat 45, 6711 AW Ede. Openingstijden: ma t/m vr 10-20.00 uur, za. 10-18.00 uur.

In deze expositie laat ik vier photostills zien uit mijn recente project ‘searching for the still point of the turning world’.  Het zijn werken op dibond, in een oplage van 50 stuks. Ze zijn te koop in drie formaten: 60×60, 40×40 en 20x20cm.

De facebookgroep Edese Meiden is een netwerkgroep van ondernemende vrouwen uit Ede en omgeving. De groep is op 1 januari 2018 opgericht en telt inmiddels ruim 400 leden.

De Zomerexpositie heeft ten doel om een aantal professionele kunstenaars die zijn aangesloten bij Edese Meiden een podium te bieden. Tijdens de expositie wordt elke woensdag- en elke zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur een workshop voor kinderen aangeboden in de Cultura Galerie. De workshops worden gegeven en gesponsord door kunstenaars c.q. creatieve leden van de groep. Alle kinderen zijn welkom om gratis deel te nemen aan deze zeer verschillend ingevulde middagen.

Bij de expositie is ook ruimte voor andere activiteiten van Edese Meiden. Houd voor alle activiteiten de facebookpagina van Cultura Ede in de gaten.

De expositie loopt van 3 augustus tot en met 7 september en is gratis toegankelijk tijdens openingstijden van Cultura. Iedereen is van harte welkom bij de opening op 3 augustus om 15.30 uur.  TamarAcoustic zorgt voor de muzikale omlijsting.

De organisatie van de expositie en workshops is in handen van: Jantina Boelens, Esther Meijer, Geralda van Ginkel en Elise Huijberts.

Inge van den Thillartzomerexpositie Edese meiden